Projekter

​Danka's Animals har mange projekter og når man donerer penge til foreningen går de UBESKÅRET til at fuldføre disse projekter. Der bliver ikke brugt én eneste krone på lønninger, administration og lignende. Der er desuden mulighed for at mærke pengene til et bestemt projekt og dermed sikre sig at ens donation går til det ens hjerte brænder for.

​Forneden kan du se alle de projekter vi har kørt og som kører lige nu.

Projekt TRANSPORT

Når en hund bliver adopteret i Danmark skal den bringes hjem. Denne rejse koster typisk 2000 kr per hund. Derfor indsamler vi midler øremærket transport der kan bruges når en hund skal hjem.

Du kan være en del af projektet ved at donere et beløb. Se hvordan her.

Projekt FJERNADOPTION

​Vi søger sponsorer til de enkelte hunde, vi har i pleje hos dyrlæger og på hundepensioner i Bosnien. Vi får ofte henvendelser fra privatmennesker, der søger hjælp, når de har fundet en hund i nød. Vi gør naturligvis vores bedste for at hjælpe dem, men det kræver mange penge. Vi modtager med stor tak engangsbeløb, men søger også månedlige sponsorer til hundene, da det er en fast udgift at have dem hos dyrlæger og i pleje. Når du støtter bliver dit navn skrevet som sopnsor under hunden. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Projekt STERILISATION 2013

Projektet er afsluttet

​I april måned 2013 rejste vores dyrlæge til Bosnien for at sterilisere hunde, da det er den eneste måde, vi kan begrænse antallet af hunde på.

På et par dage nåede de at sterilisere 37 hunde!

Stort tak til vores donatorer der gjorde det muligt at gennemføre dette projekt samt et kæmpe tak til vores dyrlæge (www.dyreklinikken-vaernedamsvej.dk) for en fantastisk indsats.

​​

Projekt SALG

Projektet er afsluttet

​Vi har på vores facebookside oprettet et album, hvor vi har ting til salg. Alle pengene, der kommer ind går ubeskåret til hundene. Hvis du har ting, du gerne vil sælge og donere pengene til hundene, hører vi meget gerne fra dig. Du kan se vores album på facebook her.

Projekt BABY IZZY

Projektet er afsluttet

​Lille Izzy har brug for vores hjælp.


Hvis du vil hælpe kan du overføre penge til vores konto Reg nr: 2277 Konto nr: 6275165326 (Marker Izzy)eller via paypal: http://dankasanimals.chipin.com/baby-izzy

Izzy blev fundet efterladt i et budskads med et brækket ben. Hun lå der og græd, da Nina fandt hende og tog hende med til dyrlægen. Nina har ikke selv mulighed for at betale for hendes operation og ophold på pensionen, så vær søde at hjælpe hende, så Izzy kan blive rask igen. Hun er kun 2 mdr. gammel og alt for lille til at tage vare på sig selv!Vi regner med at operationen kommer til at koste ca 700 kr og oveni skal der betales pesnion til hun bliver rask igen og det koster 24 kr om dagen.

06-07-12

Der er samlet 2500,- kr ind til Izzy og vil blive sendt til Bosnien på mandag. :) Helt fantastisk og mange tak til jer alle. Hold øje med albummet for at følge Izzy :)

11-07-12

Izzy blev opereret og det gik godt. Hun må ikke bruge benet det første stykke tid. Nina, som reddede hende vil besøge hende hver dag og lave øvelser med hendes ben så hun kan komme sig hurtigst muligt.

13-07-12

Der er samlet i alt 3000,- kr til Izzys operation og pensionsophold. Nu skal hun bare få det bedre og finde en adoptionsfamilie :) Hun er en af de heldige :)​

Projekt HVALPE UNDER BROEN

Projektet er afsluttet

​Vores dyreven i Sarajevo Nina har fundet disse 8 hvalpe og deres mor under en bro i Sarajevo. De var sultne og har brug for hjælp. 

Lige i nærheden er der en trafikeret vej og om en uge begynder de at vandre ud og vil helt sikkert blive kørt over. De skal derfor flyttes på pension og adopteres.
Deres mor er meget bange for mennesker så hende skal de bedøve og indfange og sterilisere i denne uge da der er gratis sterilisationer af gadehunde i Sarajevo lige nu.
Lad os hjælpe dem økonomisk med pensionsudgifter som er 15 EUR om dagen for alle hvalpene.
Kontonummer: Reg nr: 2277 Konto nr: 6275165326 Mærk Brohvalpe

13/8
Der er kommet 410 kr ind af donationer. Mor er steriliseret og hvalpene er flyttet i sikkerhed på pension. Nu skal der betales pensionsophold indtil de bliver adopterede. Hvis du kan hjælpe bare lidt kan vi holde dem i sikkerhed indtil de får gode hjem. :) Penge overføres på konto Reg nr: 2277 Konto nr: 6275165326 Mærk Brohvalpe

Projekt NELA

Projektet er afsluttet

Nelas sår åbnede sig og hun var nødt til at komme på operationsbordet. Operationen kostede 764 kr og vi har brug for jeres hjælp til at dække omkostningen for operationen.

Kontonr: Reg nr: 2277 Konto nr: 6275165326 Marker: Nela​

Projekt INDSAMLING AF FODER

Projektet er afsluttet

​Kære alle

I april kørte vi en kampagne hvor vi bad om jeres hjælp til at donere penge så der kan købes foder til gadehundene på Sarajevos gader. Grunden var at vejret var så dårligt og hundene havde virkelig intet at spise. Vi samlede hurtigt 9000,- takket være jeres store hjælp og sendte disse penge til 3 af vores kontakter som fodrer gadehunde. De er meget taknemlige og har bedt os om at sende et kæmpe stort tak til jer og fortælle at vi virkelig gør en forskel! De køber løbende foder og sender billeder til os så I kan se at I virkelig gør en forskel :) Tak til alle jer der donerede :) Nu er der mange mætte maver der bedre kan klare vinteren og ikke skal dø af sult.

Projekt INDSAMLING TIL SAJRA

Projektet er afsluttet

Sajra blev påkørt af en bil og skulle igennem en operation. I alt kostede Sajras operation og undersøgelser 10.400 kr.
Alle dyrlægeregninger er betalt takket være jeres donationer. Sajra og vi er evigt taknemlige.

Nu er hun klar til adoption igen!​

Projekt STERILISATION AF HUNDE

Projektet er afsluttet

​Vi samlede donationer ind til at hjælpe en lokal dyreværnsforening i byen Banja Luka, Bosnien med at sterilisere 5 tæver. De penge samlede vi hurtigt ind og projektet er begyndt. 

Vi vil løbende støtte sådanne projekter da det er den eneste måde at begrænse antallet af gadehunde på.
Har du lyst til at være med koster en sterilisation ca 400 kr. De kan overføres til vores konto Reg nr: 2277 Konto nr: 6275165326

Husk at skrive Sterilisation.

Tak til alle dem der donerede penge til dette projekt.
På lang sigt har vi en plan om at sende vores dyrlæge til Bosnien for at sterilisere hunde og katte gratis.

Projekt VANDHVALPE

Dette projekt er afsluttet.

​Efter massive regnskyl i byen Banja Luka i juni måned 2012 var det meste af det pension hundene der blev reddet fra gaden af organisationen Pote i vores hjerter under vand. Hundene måtte leve i vand til knæ og man var bange for at de ville blive syge. De frivillige arbejdede på døgndrift for at tømme vandet og finde adoptionsfamilier til hundene så de kunne komme væk derfra.

Vi sendte 6000,- kr som vi havde samlet ind til dem og hundene kom væk derfra. De fleste er kommet til Italien hvor de har enten er kommet i pleje eller er blevet adopteret.

​​Projekt SPONSORER en person

Dette projekt er afsluttet.

​Som sponsor fik du mulighed for at være sponsor med et månedligt beløb for en af vores kære dyrevenner i Bosnien. Dermed hjalp du både et menneske og de dyr de tager sig af og bruger al deres tid og penge på. Når man er med til at sponsorere en dyreven og donerer et fast beløb hver måned, kan disse mennesker være sikre på, at hverken de eller de dyr de tager sig af kommer til at sulte

Sejo fra Bosnien har brug for din hjælp!

Dette projekt er afsluttet

​I Sarajevo søger vi sponsorer til Sejo. Han er pensionist, og hans hjerte brænder for dyrene. Han hjælper de hunde, der er flyttet ind hos ham og er venlig ved hundene, der bor på gaden.

Han har viet sit liv til hundene efter hans kones død. Han bor i en meget lille lejlighed og har ikke særlig mange penge.

Pensionen går til mad til sig selv og de mange hunde som han giver husly.

Hundene har ædt de fleste af hans møbler, så han sover på en træplade.

Sammen vil vi kunne gøre en forskel for Sejo og hans hunde.

Vi har sat mange af hans hunde på vores adoptionsliste, og vi håber at kunne få sponsorer, der kan hjælpe Sejo og hans dyr til en værdig tilværelse. ​

Jovanka fra Bosnien har brug for din hjælp! Dette projekt er afsluttet

I Sarajove bor også Jovanka, som vi ligeledes søger sponsorer til. Hun er, som Sejo, pensionist og har viet sit liv til dyrene. I Bosnien får man 500-600 kr i pension om måneden, som man skal leve af. Selvom Jovanka næsten ikke har penge til mad til sig selv, tog hun en hund ind samt en kat. Hun deler bogstavelig talt hendes gamle brød med hendes dyr. Katten hun tog ind var drægtig, og hun ville ikke efterlade den med killingerne på gaden. Nu skal hun snart flytte, da det hus hun bor i er ved at falde fra hinanden, og der er meget fugt, hvilket kan ses på væggene. Når hun flytter, vil hendes katte have mulighed for at komme ud, og vi har derfor hjulpet hende med penge til at få dem steriliserede og kasterede. Vi vil meget gerne hjælpe hende med penge til foder og mad til hende selv. Hun er en meget stolt kvinde, der har svært ved at tage imod gaver, men hun vil gøre det for sine dyr. Hvis du gerne vil være sponsor for Jovanka, så kontakt os endelig.

Projekt STERILISATION

Dette projekt er afsluttet

​I samarbejde med vores dyrlæge Geneviéve Jørgensen fra Dyreklinikken på Værnedamsvej har vi stablet et projekt på benene der indebærer sterilisering af 25-30 vildkatte d. 25 september i Skanderborg. Dyrlægen udfører arbejdet gratis for at være med til at formindske antallet af vildkatte i Danmark. Vi siger 1000 tak.

Projektet er vellykket og du kan læse mere om det og se billeder på vores Facebook side.

​Danka's Animals // All rights reserved - 2011

Danka's Animals // Tlf.: 28 22 01 22 // Email. info@dankasanimals.dk