Hunde til adoption

​De fleste hunde der er til adoption, kan ses i vores Facebook album,​som jævnligt bliver opdateret med nye hunde. Kan man ikke finde en hund, man synes passer til ens familie, er man velkommen til at ansøge om adoption alligevel, så vil vi forsøge at finde en hund der matcher. Vi adopterer kun hunde til Danmark.

Alle hundene bliver klargjort ifølge Fødevarestyrelsens krav, inden de kommer til Danmark. Hundene har pas, chip og er vaccineret. Alle de voksne hunde er neutraliseret, når de kommer til Danmark.

Det koster 3200 kr. at adoptere hunde optil 5 år og 2800 kr. for hunde på 5 år og op.

Du kan læse mere om adoptionsprocessen:​Adoption

ladylucky

Lady & Lucky

Det her bliver ikke nemt. Faktisk bliver det noget af det sværeste, vi har prøvet ... så vi får brug for din hjælp. Lady og Lucky er søskende og har været sammen altid. De elsker hinanden og kan dårligt undvære hinanden mere end en halv time ad gangen. Men selvfølgelig er det også krævende at have to store hunde, og de er blevet for stor en mundfuld for deres familie.

Lady SKAL finde en ny familie, men vi håber fra bunden af vores hjerter, at vi kan finde en ny familie, hvor der også er plads til Lucky. 

Kender du nogen, der har husrum og hjerterum og erfaring nok til at adoptere begge disse stjerner?

Lady er en lidt forsigtig hund, især over for mænd, men loyal og kærlig ud over det sædvanlige, når hun kender folk.
Lucky er en glad og kærlig dreng, der elsker alt og alle.
Begge fungerer godt med andre hunde, men kan gejle hinanden op, når de går sammen i snor.
Vi drømmer om at finde et voksent par på landet med tid og plads til de to.
De er to år og begge neutraliserede.

Skriv til os, hvis du kunne være det mindste interesseret, så snakker vi om det. Prisen er 3000 kr for begge.

Se deres video her: https://www.facebook.com/DankasAnimals/videos/826545437527985/

Du sende en uforpligtende adoptionsansøgning HER.

max

Max søger sit sidste hjem ❤️

Søde Max på 18 måneder drømmer om at bo hos en erfaren hundeejer på landet. Han kom fra Bosnien for et år siden. Der var han sammen med sine søskende forsøgt begravet levende af en mand, da en kvinde tilfældigt kom forbi og reddede hele kuldet.
I Danmark har Max indtil nu boet i byen. Der trives han bestemt ikke, for de mange indtryk og mennesker og larm er alt for meget for ham. Han bliver utryg og stresset og i visse situationer bliver det så meget for ham, at han hopper frem og gør.
Så bor du på landet, har du ingen små børn og har du overskud og lyst til at give Max et godt og stressfrit liv, kan du - helt uforpligtende - udfylde en adoptionsformular på vores hjemmeside dankasanimals.dk. Så kam vi ud fra den sammen finde ud af, om I er et match 😊

Se en video af smukke Max HER.
Du sende en uforpligtende adoptionsansøgning HER.

​Danka's Animals // All rights reserved - 2011

Danka's Animals // Tlf.: 28 22 01 22 // Email. info@dankasanimals.dk